Apple iPhone 7 Plus vs LG V20

Apple iPhone 7 Plus vs LG V20

Bubuka


Dina perang pikeun telepon ageung anu pangsaéna, Apple iPhone 7 Plus mangrupikeun hiji alat anu anjeun moal tiasa mopohokeun.
IPhone Apple henteu ngan ukur telepon terlaris tunggal anu aya di éta, éta ogé ngagaduhan salah sahiji chip anu paling kuat anu pernah aya dina telepon, parantos lami janten trend-setter pikeun fotografi sélulér, sareng - sajaba ti ayeuna séri Nexus anu maot - sigana ngan ukur hiji-hijina telepon anu kéngingkeun pangénggal-énggal dina platform na gancang sareng andal.
Taun ayeuna, urang ningali sababaraha pabrik Android anu naékkeun buruan nalika ngeunaan mata uang parangkat lunak ogé: LG V20 mangrupikeun telepon ageung, 5,7 inci anu ku sababaraha cara nandingan iPhone 7 Plus, sareng - utamina - éta ogé asalna versi panganyarna tina Android, 7.0 Nougat, langsung kaluar ti gerbang.
Duanana nampilkeun gambar némbak tukang dua, dua telepon gaduh aspirasi tinggi salaku kaméra, ogé kreativitas sareng mesin produktivitas. Tapi éta bénten-bénten bedana sareng nuansa anu leres-leres ngajantenkeun masing-masing salah sahijina: V20 kalayan aspirasi audio hi-res na layar sékundér bakal narik perhatian pangguna anu khusus, sedengkeun 7 Plus ngagaduhan daya tarik anu langkung utami . Hayu urang teuleum dina detil pikeun diajar sadayana carita ngeunaan dua ieu.

Desain

IPhone 7 Plus nampilkeun desain anu langkung ramping, elegan, tapi éta ogé telepon beurat ku bezel ageung. LG V20 diwangun sapertos tank, tapi kurang dina kaanggunan sareng sanés buktina cai.

Apple iPhone 7 Plus vs LG V20
Boh Apple iPhone 7 Plus sareng LG V20 didamel tina logam, tapi nalika iPhone 7 Plus ngagaduhan konstruksi logam anu holistik, V20 ngagaduhan tutup tukang logam ageung sareng strip plastik di luhur sareng handapeun. Sareng bari duanana raoseun ngahiji, iPhone mangrupikeun desain anu langkung murni kalayan kirang lipit sareng kurva anu langkung elegan, sedengkeun V20 langkung raoseun sapertos potongan anu disatukan tibatan hiji sacara alamiah.
Nalika nyarioskeun perkawis telepon ageung, atanapi phablet, aya sababaraha ukuran anu langkung tiasa diatur sareng sababaraha telepon anu leres pisan. Sedengkeun iPhone 7 Plus mangrupikeun salah sahiji telepon 5,5 inci panggedéna di ditu, LG V20 janten tampilan anu langkung ageung, 5,7 inci sareng tungtungna ngagaduhan tapak fisik anu langkung ageung tibatan iPhone. Éta jangkung ageung, rada lega sareng rambut na langkung kentel, sakedik benten upami dianggap sadayana tiasa ditingali. Sanaos ukuranana anu langkung alit, sanaos, iPhone langkung beurat tina dua telepon anu rada beurat ieu, sareng heft ieu pasti janten kasusah upami anjeun leumpang kalayan telepon anjeun dina saku anjeun pisan.
Apple iPhone 7 Plus vs LG V20 Apple iPhone 7 Plus vs LG V20 Apple iPhone 7 Plus vs LG V20Ningali detil di sakitar awak dua telepon, LG V20 ngagaduhan tombol anu menarik di gigirna. Éta ngagaduhan hiji fungsi: pencét pikeun pop up panutup tukang sareng kéngingkeun aksés gampang kana batré anu tiasa dicabut. Henteu sadayana peryogi éta, tapi ku sadaya carita anu anyar ngeunaan telepon anu ngabeledug sareng seuneu, éta pikaresepeun ngan saukur tiasa nyabut batréna, atanapi silih tukeur nalika nuju ningkatkeun dorongan batré darurat. V20 ngagaduhan tombol polumeu na di gigirna, tapi éta ngajaga kenop daya dina tonggongna. Tombol home buleud leres diklik sareng ogé janten scanner sidik jari (ngan ukur ngetok diperyogikeun pikeun maca sidik) anu tiasa dianggo gancang sareng andal. Sareng leres, aya dua kaméra tukang dina V20, tapi langkung seueur deui engké, dina bagian kaméra.
Di sisi iPhone 7 Plus, anjeun gaduh desain iPhone anu akrab sareng dua parobihan penting. Konci bumi sanés tombol fisik deui: henteu, éta henteu sacara fisik ngumbara sareng sensasi ngaklik anu anjeun kéngingkeun nalika mencét éta asalna tina Taptic Engine, motor geter dina jero iPhone. Naha raos sami sareng mencét konci fisik anu saleresna? Henteu ogé. Naha anjeun tiasa biasa, kitu? Kami terang yén urang ngalakukeun cukup gampang pikeun henteu nganggap éta masalah, tapi henteu ogé paningkatan. Teras, aya kaayaan jack no-3.5mm: kantunkeun, upami anjeun sering nganggo jack 3.5mm, anjeun jelas-jelas bakal sono, sareng kanyataan yén aya adaptor 3.5mm dina kotak nganggo iPhone mangrupikeun padamelan, tapi sanés ubarna.
Aya hiji fitur anyar konci dina iPhone 7 Plus anu teu tiasa dipendakan dina LG V20: tahan cai. 7 Plus anu disahkeun ku IP67, hartosna éta tiasa dilelepkeun dina cai dugi ka 1 méter (3,3 kaki) jero salami 30 menit tanpa nahan karusakan. Fiturna aya pikeun ngajagi telepon upami anjeun teu dihaja muragkeun kana cai atanapi ngantunkeun dina hujan pikeun waktos anu sakedik, tapi henteu sacara resmi hartosna salaku alesan pikeun anjeun nyandak poto dina cai sareng nyandak kana surfing anjeun perjalanan.
LG-V20-vs-Apple-iPhone-7-Plus011 Apple iPhone 7 Plus

Apple iPhone 7 Plus

Diménsi

6,23 x 3,07 x 0,29 inci

158,2 x 77,9 x 7,3 mm

Beurat

6,63 oz (188 g)

LG V20

LG V20

Diménsi

6,29 x 3,07 x 0,3 inci

159,7 x 78,1 x 7,6 mm

Beurat

6,14 oz (174 g)



Apple iPhone 7 Plus

Apple iPhone 7 Plus

Diménsi

6,23 x 3,07 x 0,29 inci

158,2 x 77,9 x 7,3 mm

Beurat

6,63 oz (188 g)

LG V20

LG V20

Diménsi

6,29 x 3,07 x 0,3 inci

159,7 x 78,1 x 7,6 mm

Beurat

6,14 oz (174 g)

Tingali perbandingan ukuran Apple iPhone 7 Plus vs LG V20 lengkep atanapi bandingkeun kana telepon sanés nganggo alat Ukuran Babandingan urang.

Paparan

The 5.5 & rdquo; Layar iPhone ngagaduhan warna anu langkung saé sareng langkung gampang ditingali di luar handapeun cahaya panonpoe.

Apple iPhone 7 Plus vs LG V20
Sanaos seueur pabrik telepon ngaluncatan kapal ka layar AMOLED kalayan hideung hideung jero sareng kontrasna, iPhone 7 Plus sareng V20 duanana milih tampilan IPS LCD. Hiji 5,5 inci kalayan résolusi 1080 x 1920 piksel dina iPhone, sareng anu 5,7 inci kalayan résolusi 1440 x 2560 piksel dina V20.
Sedengkeun téknisna V20 langkung seukeut, dina kahirupan nyata hésé ditingali tina béda anu jelas. Teu aya pikselisasi anu katingali dina dua ieu.
Aya hiji hal anu leutik, tapi penting anu ngajantenkeun dua béda, sanaos: LG V20 dilengkepan tampilan sekundér alit di luhur panel utama anu nunjukkeun anjeun waktos sareng tanggal, béwara anu anyar, jalan pintas kana aplikasi, sareng éta tiasa disesuaikan pikeun ngalakukeun sababaraha hal anu sanés. Ieu mangrupikeun tambahan sakedik keren anu tumerap ku dua cara: kahiji, éta masihan anjeun sakilas ningali inpormasi penting tanpa meryogikeun anjeun ngahurungkeun telepon, sareng anu kadua, éta nyéépkeun sakitar 1% batré unggal dua jam, janten & rsquo; s henteu teuing kakuatan lapar. Nanging, éta sanés kaulinan-changer ku cara naon waé, ngan ukur touch leutik anu sigana langkung saé tibatan goréng.
Anu penting pisan nyaéta kumaha gambarna katingali dina layar utama. V20 ngagaduhan warna anu soca-panon anu katingali hérang, tapi ogé - artifisial. IPhone 7 Plus, di sisi anu sanésna, ngagaduhan tujuan pikeun katingal langkung réalistis, kalayan ngagambarkeun warna alami.
Duanana telepon ogé tiasa janten caang pisan: iPhone 7 Plus, Nanging, langkung caang kalayan luminance puncak 672 nits ngalawan 537 nits dina V20. Nyatana, urang terang yén kacaangan anu nambihan penting pikeun pisibilitas luar anu langkung saé, tapi anu langkung penting nyaéta kumaha layar dina iPhone diungkulan répéksi: aranjeunna langkung kirang katingali tibatan dina V20, sareng dina akhir dinten ieu ngajadikeun iPhone langkung raoseun pikeun dianggo dina kaayaan anu nangtang sapertos di luar rohangan anu cerah.
Peuting, V20 tiasa lungsur ka tingkat kacaangan minimal 5 nits, anu henteu kunanaon pikeun ditingali dina wengi. IPhone 7 turun janten langkung ngahampura 2 nits. Kabeneran, kadua telepon gaduh pilihan Night Shift (iPhone) / Comfort View (LG) anu mangpaat anu nyaring lampu biru nalika wengi. Ieu ngarobah warna dina layar anjeun pikeun ngabantosan uteuk anjeun bersantai sareng nyiapkeun bobo, hal anu lampu biru tiasa nyegah tina kajantenan.

Ukuran tampilan sareng kualitas

  • Ukuran layar
  • Bagan warna
Kacaangan maksimum Langkung luhur langkung saé Kacaangan minimum(peuting) Handap langkung saé Kontras Langkung luhur langkung saé Suhu warna(Kelvins) Gamma Delta E rgbcmy Handap langkung saé Delta E grayscale Handap langkung saé
Apple iPhone 7 Plus 672
(Alus pisan)
dua
(Alus pisan)
1: 1431
(Alus pisan)
6981
(Alus pisan)
2.2
3.11
(Saé)
2.63
(Saé)
LG V20 537
(Alus pisan)
5
(Alus pisan)
1: 2004
(Alus pisan)
9257
(Malarat)
2.35
4.7
(Rata-rata)
8.4
(Malarat)
  • Gamut warna
  • Akurasi warna
  • Akurasi abu-abu

Bagan gamut warna CIE 1931 xy ngagambarkeun sét (daérah) warna anu tiasa ditampilkeun ku tampilan, kalayan ruang warna sRGB (segitiga anu disorot) janten rujukan. Bagan ogé nyayogikeun gambaran visual ngeunaan akurasi warna tampilan & apos; Kotak leutik meuntas wates segitiga mangrupikeun titik rujukan pikeun sababaraha warna, sedengkeun titik-titik leutik mangrupikeun pangukuran anu saleresna. Idéalna, unggal titik kedah diposisikan dina luhur alun-alunna. Nilai 'x: CIE31' sareng 'y: CIE31' dina tabel di handap bagan nunjukkeun posisi unggal pangukuran dina bagan. 'Y' nunjukkeun luminance (dina nits) unggal warna anu diukur, sedengkeun 'Target Y' mangrupikeun tingkat cahaya anu dipikahoyong pikeun warna éta. Akhirna, '2000E 2000' mangrupikeun nilai Delta E tina warna anu diukur. Nilai Delta E di handap 2 idéal.

Ukuran ieu dilakukeun ngagunakeun Potrét Némbongkeun 'calMAN software calibration.

  • Apple iPhone 7 Plus
  • LG V20

Bagan akurasi warna masihan ideu ngeunaan kumaha caketna warna anu diukur tina tampilan sareng nilai rujukanana. Garis kahiji ngagaduhan warna anu diukur (aktual), sedengkeun garis kadua ngagaduhan warna rujukan (target). Beuki caket warna saleresna pikeun anu udagan, langkung saé.

Ukuran ieu dilakukeun ngagunakeun Potrét Némbongkeun 'calMAN software calibration.

  • Apple iPhone 7 Plus
  • LG V20

Bagan akurasi Grayscale nunjukkeun naha tampilan ngagaduhan kasaimbangan bodas anu leres (kasaimbangan antara beureum, héjo sareng biru) ngalangkungan tingkat abu-abu anu béda (tina poék dugi ka caang). Beuki deukeut warna Aktual sareng anu Target, langkung saé.

Ukuran ieu dilakukeun ngagunakeun Potrét Némbongkeun 'calMAN software calibration.

  • Apple iPhone 7 Plus
  • LG V20
Tingali sadayana