Apple iPhone pencét catetan pangsa pasar AS nalika paménta unggulan naék

IPhone 12 sareng Galaxy S20 FE dijaga pasar smartphone AS ngambang dina kuartal akhir taun 2020 sareng berkat a laporan anyar urang ayeuna gaduh tampilan anu langkung detil dina kinerja unggal mérek.

Pangsa pasar Amérika Serikat iPhone ngahontal kana sadaya-waktos tinggi dina bulan Désémber


Panilitian Counterpoint
parantos ngungkabkeun yén merek smartphone AS dijual, henteu dikirimkeun, jumlahna 14,9 juta alat dina bulan Désémber. Éta saluyu sareng Désémber 2019, tapi aya sababaraha parobihan ageung kumaha penjualan ieu disebarkeun.
Apple nyetir bagéan smartphone AS dina bulan Désémber sareng ningkatkeun penjualan na ampir sapertilu berkat kuat iPhone 12 5G paménta. Éta masihan iPhone a pangsa pasar catetan tina 64% dina bulan akhir 2020.
Dina Désémber 2019, pikeun rujukan, antrian iPhone Apple anu populér nyumbang 49% penjualan smartphone AS anu terhormat. Antara Januari sareng Séptémber 2020, di sisi anu sanésna, pangsa pasar Apple kumalayang sakitar 45%.
Apple iPhone pencét catetan pangsa pasar AS nalika paménta unggulan naékSakali iPhone 12 sareng iPhone 12 Pro pencét rak di akhir bulan Oktober, saham Amérika Serikat Apple naék kana 52%. Peluncuran iPhone 12 mini sareng iPhone 12 Pro Max salajengna dina bulan Nopémber nyandak kana 64%, anu tingkat na apel dijaga dina bulan Désémber.
Pindah kana 2021, Apple diarepkeun ngalaman turunna bertahap dina penjualan nalika séri iPhone 12 mimiti nunjukkeun umur na alat-alat anu langkung énggal ti pabrik saingan anu pencét rak. Tapi mérekna dimimitian taun dina tingkat anu langkung luhur tibatan biasana.

Samsung terus tampil ogé


Samsung mangrupikeun hiji-hijina mérek sanés anu neraskeun performa anu saé dina sataun di industri smartphone AS kuartal kamari. Éta hasil ngajaga pangsa pasar na 20% dina bulan Désémber sanaos paménta iPhone 12 anu kuat.
Sapertos Apple, pangsa Samsung dina bulan Nopémber identik sareng hasil Désémber na. Tapi dina bulan Oktober mérek Koréa Kidul nyumbang 26% langkung total penjualan smartphone AS.
Sakumaha kaungkap dinaCounterpointLaporan sateuacana, pagelaran ieu utamina dikredit kana debut Galaxy S20 FE di bulan Oktober tibatan kinerja anu kuat tina séri Galaxy Note 20 premium.
Apple iPhone pencét catetan pangsa pasar AS nalika paménta unggulan naékSamsung ngagaduhan moméntum anu kuat dugi ka taun 2021 sareng kedah ngalaman dorongan penjualan anu katingali mulai akhir Januari berkat kadatanganana Galaxy S21 séri . Éta pantes dicatet yén Januari sareng Fébruari mangrupikeun sasih anu laun pikeun industri AS.

Smartphone premium beuki populér di Amérika Serikat


Pasar smartphone AS sacara umum beuki ngeunaan anu disebut alat premium sareng premium-premium. Anu tilas kalebet sadaya alat anu dibanderol antara $ 600-800 sareng anu terakhir nyertakeun produk anu dibanderol di luhur $ 800.
Kategori ieu nyumbang ampir dua per tilu penjualan smartphone AS dina bulan Désémber sareng ngalaman gabungan taun ka taun 54%, pergeseran anu disababkeun pikeun promosi perdagangan-di hébat dina operator sareng pamasaran sakitar 5G.
Ieu mangrupikeun berita anu saé pikeun Samsung sareng Apple kusabab alat premium maréntahkeun kauntungan anu langkung luhur, tapi tren anu katingali sanés négatip pikeun ampir sadaya merek sanés.
Apple iPhone pencét catetan pangsa pasar AS nalika paménta unggulan naékKana waktosna, segmen smartphone AS parantos ngahijikeun dirina sakitar opat mérek - Apple, Samsung, LG, sareng Motorola - sareng pamaén sanésna bersaing pikeun potongan penjualan anu langkung alit.
Tapi dina dua belas bulan ka pengker, langkung seueur konsumen Amérika Serikat parantos ngalih ka Apple atanapi Samsung, nyésakeun Motorola ku pangsa anu langkung alit sareng LG anu merjuangkeun nyiksikan biasana 10%.
Google , di sisi anu sanésna, ningali penjualan piksel runtuh; Alcatel nyanghareupan angin ngahiliwir sabab paménta pikeun telepon anggaran ngaleutikan; ZTE parantos ningali pangsa pasar AS na ampir sadayana ngejat.