Apple ngadesek pamilon Program Ningkatkeun iPhone pikeun kéngingkeun telepon anyar

Aya seueur anu nyarios akhir-akhir ieu kumaha ogé (atawa henteu saé ) iPhones pang anyarna anu ngajual. Sareng nalika bagian supplier ngadamel pangaluyuan kana nomerna ngan ukur tiasa dianggo salaku tanda teu langsung pikeun naon anu lumangsung, henteu nolak yén Apple sorangan ngadamel sababaraha gerakan anu teu biasa pikeun perusahaan. Mimiti, aya anu tawaran dagang-waktos terbatas dina tingkat jual beli anu ningkat, sareng ayeuna sababaraha pangguna nampi bewara yén & # x201C; ngingetkeun aranjeunna pikeun mésér iPhone énggal.
Bewara diémbarkeun ku Steve Lederer dina Twitter sareng dijemput ku AppleInsider . Nembongan yén éta ngan ukur dimaksudkan pikeun anu mangrupikeun bagian tina Program Peningkatan iPhone Apple tapi henteu acan ngamangpaatkeun éta. Apple panginten panginten jalma kumaha waé ogé hilap iPhone anyar kaluar, janten peringatan anu ngabantosan nyatakeun: & ldquo; iPhone anyar anjeun parantos siap. Pilih iPhone XR atanapi iPhone XS sareng speed ngaliwatan pamutahiran anjeun ayeuna nganggo Program Upgrade iPhone. & Rdquo;
Apple ngadesek pamilon Program Ningkatkeun iPhone pikeun kéngingkeun telepon anyarBewara dimimitian saolah-olah anjeun ngahaja maréntahkeun iPhone anyar tanpa terang, tapi sahenteuna Apple bakal ngantep anjeun milih modél mana anu badé dipilih. Kusabab urang sadayana terang yén anjeun hoyong, anjeun nembé gaduh sababaraha bulan anu sibuk, leres? Salaku jalma anu ngeposting layar gambar anu leres, tungtunan Apple nyarios ka & ldquo; henteu nganggo Apple Services pikeun spam, phish, atanapi ngirim pesen anu teu dipénta ka konsumén & # xE9; , jelas.
Ayeuna, pikeun adil, sakabeh ideu ngeunaan Program Ngaronjatkeun iPhone nyaéta ngalih ka alat anu pangénggalna unggal taun, janten panginten sababaraha pamilon kedah diingetan. Jalan anu mana waé, iklan pop-up mangrupikeun cara anu rada agrésif pikeun ngalakukeunana, tapi tétéla, Apple mutuskeun ayeuna mangrupikeun waktos anu pas pikeun ngalaksanakeunana.
Ieu taun atos pikeun pasar smartphone, muterna sababaraha persén global , janten anjeun kedah ngalakukeun naon anu anjeun kedah lakukeun.