Kasepakatan Apple Watch Series 5: kéngingkeun diskon $ 150 pikeun édisi Apple Watch Series 5 Nike

Sanaos éta Apple Watch Series 6 parantos kaluar, sababaraha pangecér masih ngajual premium Apple-gen premium sateuacanna, Apple Watch Series 5. Ayeuna, Best Buy ngajalankeun diskon murah dina édisi Apple Watch Series 5 Nike.
Biasana ngarugikeun $ 429, édisi 44mm GPS-Only Apple Watch Series 5 Nike ayeuna potongan ku $ 130 sareng tiasa janten milik anjeun ngan ukur $ 299. Varian GPS + Sélular diskon ku $ 150 sahingga hargana ngan $ 379,00.

Apple Watch Nike Series 5 (GPS) 44mm Pérak Aluminium Case sareng Pure Platinum / Hideung Nike Sport Band

Potongan $ 130 (30%)$ 299 $ 429Mésér di BestBuy

Apple Watch Nike Series 5 (GPS + Cellular) 44mm Spasi Gray Aluminium Case sareng Antrasit / Hideung Nike Sport Band

Potongan $ 150 (28%)$ 379 $ 529Mésér di BestBuy
Apple Watch Series 5 henteu dijual deui di Apple.com, sabab tempatna dicandak ku Apple Watch Series 6, sareng éta henteu tiasa ngéléhkeun premium pangénggalna ku Apple ku fitur atanapi spésifikasi. Nanging, Apple Watch Series 5 ngéléhkeun anu masih dijual di Apple.com Apple Watch Series 3 ti 2017 sareng Apple Watch SE anu ramah anggaran.
Apple Watch Series 5, diumumkeun dina 2019, nampilkeun tampilan Salawasna, kompas internal, sareng telepon darurat internasional. Upami anjeun hoyong terang langkung seueur ngeunaan smartwatch sareng prestasina, anjeun tiasa parios ka kami Apple Watch Series 5 tingalian .
Tampilan Apple Watch Series 5 Salawasna Dina langkung cerah numutkeun gerakan pigeulang anjeun - perjanjian Apple Watch Series 5: kéngingkeun potongan harga $ 150 pikeun édisi Apple Watch Series 5 NikeTampilan Apple Watch Series 5 Salawasna Dina langkung caang numutkeun gerakan pigeulang anjeun
Upami anjeun mutuskeun mésér Apple Watch Series 5 tina Best Buy, anjeun bakal kéngingkeun promo 6 bulan gratis Kabugaran Apple + , langganan Kabugaran anu énggal diluncurkeun ku Apple anu biasana hargana $ 9,99 sasasih.