AT&T Prepaid (baheulana GoPhone) diluncurkeun kalayan jasa gratis 2 bulan

Ngonfirmasi a gosip saméméhna , AT&T nembé ngumumkeun rebranding jasa GoPhone na, anu ti ayeuna, bakal katelah AT&T Prepaid.
Dina perayaan nami énggal, AT&T nawiskeun dua bulan jasa nirkabel gratis ka konsumén prabayar anyar. Pikeun kauntungan tina panawaran - sayogi ti 14 Juli dugi ka 21 Séptémber - anjeun kedah ngaktipkeun sareng nyimpen garis anyar sahenteuna 1 taun, sareng anjeun bakal kéngingkeun kiridit akun kanggo bulan katilu sareng dua belas jasa. Anjeun ogé kedah milih antara salah sahiji tina dua rencana AT & T Prabayar: $ 60 per bulan (kalebet omongan, téks, sareng data henteu terbatas), atanapi $ 40 per bulan (kalebet obrolan sareng téks anu teu aya watesna, sareng 6GB data).
Sapertos sadayana jasa prabayar, AT & T Prabayar henteu meryogikeun kontrak - anjeun & apos; ngan saukur bakal mayar bulanan nalika anjeun angkat. Salaku tambahan kana dua rencana anu parantos kami sebatkeun, AT&T ogé ngamungkinkeun anjeun milih rencana Prabayar $ 30 per bulan, sanaos ngan ngan ukur 1 GB data (ditambah omongan & téks anu teu aya watesna).
Sadaya harga anu didaptarkeun di luhur ngan valid saatos anjeun daptar dina program tabungan AutoPay AT & T - pendaptaran gratis, sareng anjeun ngan saukur peryogi kartu kiridit / debit, atanapi e-Check kanggo ngiringan. Upami anjeun henteu ngadaptarkeun AutoPay, unggal rencana bakal hargana $ 5 langkung.
Ayeuna, antrian AT & T Prepaid kalebet smartphone low-end, sanaos anjeun ogé tiasa kéngingkeun sababaraha héndsét anu langkung maju sapertos Apple iPhone SE (kanggo $ 244.99) atanapi iPhone 6 (pikeun $ 344.99). Langkung lengkepna tiasa dipendakan di AT&T ngalangkungan tautan sumber di handap ieu.
AT&T Prepaid (baheulana GoPhone) diluncurkeun kalayan jasa gratis 2 bulan
sumber: AT&T