Telepon 5G munggaran dilakukeun dina spéktrum C-band AT & T & apos

Akuisisi Sprint T-Mobile & Apos mangrupikeun léngkah anu cemerlang dina bagian operator kusabab éta masihan kontrol panyadia nirkabel anu langkung luhur pikeun panyimpenan spéktral 2.5GHz pertengahan band. Ngagunakeun spéktrum pertengahan band mangrupikeun konci pikeun sistem jajan lapisan T-Mobile & apos; s anu dimimitian ku gelombang udara low-band 600MHz anu ngumbara jarak anu jauh tapi nganteurkeun laju 5G anu henteu langkung gancang tibatan 4G.
Di tungtung spéktrum anu spéktrum luhur-gancang mmWave spéktrum kalayan sinyal anu diwatesan jarak sareng gampang diblokir ku struktur.

Tim AT&T sareng Nokia nepi ka suksés ngalengkepan tés uji coba operator munggaran ngeunaan spéktrum mid-range C-band na


Solusina nyaéta nganggo spéktrum di tengahna anu langkung gancang tibatan low-band tapi henteu gancang tina mmWave, sareng nutupan jarak anu langkung seueur tibatan mmWave tapi henteu dugi ka low-band. Sareng éta naon T-Mobile nganteurkeun spéktrum pertengahan band anu dimeunangkeun tina Sprint. Sababaraha analis yakin yén Holding pertengahan band na bakal ngabantosan T-Mobile janten panyadia 5G panggancangna bangsa & apos; hatur nuhun kana jajan triple-layer na .
5G AT & T urang nganteurkeun laju data langkung gancang, kapasitas langkung ageung, sareng latency langkung gancang - Panggilan 5G munggaran dilakukeun dina spéktrum C-band AT & T & Apos;5G AT & T urang nganteurkeun laju data langkung gancang, kapasitas anu langkung ageung, sareng latency langkung gancang Janten naon anu lirén AT&T jeung Verizon ti nyalin T-Mobile? Jumlah spéktrum pertengahan band anu sayogi pikeun jaringan sélulér diwatesan, tapi FCC nembé lélang 280MHz spéktrum C-band dina pita 3,7-3.98 GHz. Verizon nyéépkeun $ 45,4 milyar dina nawarkeun kéngingkeun tawaran $ 23,4 milyar ku AT&T sareng ngan $ 9,3 milyar anu dibébaskeun ku T-Mobile.
Tapi henteu sadayana C-band sami sareng CEO T-Mobile Mike Sievert nyatakeun sababaraha bulan kapengker nalika anjeunna nyarios yén & apos; kaleresan C-band paling saé pikeun daérah perkotaan kusabab henteu nyebar ogé T-Mobile frékuénsi pertengahan band anu penting. Pikeun urang, C-band ngajantenkeun carita anu langkung saé langkung hadé, sareng kami resep pisan kana kasuksésan anu jelas dina lélang ieu. Pesaing kami henteu ngagaduhan pilihan tapi pikeun muka sadayana kalayan usaha break-the-bank pikeun tetep aya hubunganana sareng jaman 5G. '
AT&T ngumumkeun minggu kamari ieu yén anjeunna parantos damel sareng Nokia pikeun suksés nelepon telepon pertama dina spéktrum C-band AT & T nganggo alat 5G anu diaktipkeun ku faktor bentuk sapertos smartphone. Anu terakhir didukung ku Qualcomm & apos; s Snapdragon X55 5G Modem-RF System. Baseband AirScale Nokia urang na 5G radio MIMO C-Band masif (kalayan sajumlah ageung konéksi tina radio kana alat) ogé dikintunkeun dina tés.
Kapal induk anu katilu anu panggedéna, dina akhir taun 2023 AT&T ngaharepkeun nutupan 200 juta jalma ku sinyal C-band anu bakal ngéléhkeun jadwal anu diumumkeun ku Verizon & apos. Dina Maret, AT&T sareng Nokia nandatanganan perjanjian lima taun anu bakal ngamungkinkeun operator ngaliput Amérika Serikat ku gelombang udara C-band Nokia & apos; Nokia taun kamari janten panyadia 5G munggaran anu nganggo C-band pikeun hasil ngabéréskeun sidang di Amérika Serikat.

AT&T ngaharepkeun ngaktipkeun 5G C-band nelepon pikeun palanggan akhir taun ieu


Paritosh Rai, anu ngawasi Kantor Manajemén Proyek 5G AT & T & apos, nyatakeun yén 'Mawa inovasi 5G ka pasar penting pisan pikeun tim kami. Ngerjakeun panggilan tés lapangan C-band ieu masihan kami perasaan, 'Hayu urang ngadamel sajarah deui! 'Akhir taun ieu, AT&T diperkirakeun narik saklar anu bakal ngajantenkeun sinyal C-band sayogi pikeun angkatan kahiji AT & T & apos; Konsumén 5G.
Tony Seyfried, Manajer Penjual Tech AT & Tos, nyatakeun, 'C-band atanapi spéktrum bakal ngabantosan jaringan 5G urang ngahontal poténsialna - masihan palanggan langkung gancang sareng ningkat konéktip anu dipikahoyong.' Seyfried nambihan yén 'Ieu mangrupikeun jinis proyék anu anjeun leres-leres hoyong pisan sabab upami anjeun suksés, anjeun dina ujung téknologi - henteu ngan ukur pikeun AT&T atanapi konsumén kami, tapi pikeun sakabéh industri.'