Kéngingkeun Apple iPhone 11 gratis tina T-Mobile, ieu kumaha carana

T-Mobile nawiskeun 64GB Apple iPhone 11 gratis pikeun saha waé anu minuhan sarat na. Anjeun panginten henteu gampang pikeun kéngingkeun iPhone gratis, sanés? Nya, henteu hésé ogé salami anjeun gaduh telepon sanés anu anjeun daék dagang pikeun iPhone 11.
Pondok carita, anjeun tiasa kéngingkeun iPhone 11 64GB gratis upami anjeun nyandak nomer anjeun ka T-Mobile tina operator anu layak sareng ngaktipkeun rencana sora anu cocog. Teras, anjeun kedah mésér iPhone 11 64GB dina rencana pembayaran bulanan.
Akhirna, anjeun kedah dagang di salah sahiji alat anu sah di handap ieu dina kaayaan anu saé: iPhone XS Max, iPhone XS, iPhone XR, iPhone X, iPhone 8, iPhone 8 Plus, Samsung Galaxy S10, Samsung Galaxy Note 9, Google Pixel 4 XL, atanapi Google Pixel 4.
Upami henteu ngagaduhan telepon anu didaptarkeun di luhur anjeun moal kéngingkeun iPhone 11 gratis, tapi anjeun masih tiasa kéngingkeun $ 500 upami anjeun dagang di salah sahiji alat anu cocog ieu: iPhone 7, iPhone 7 Plus , iPhone 6s, iPhone 6s Plus, Samsung Galaxy S9, Samsung Galaxy S8, Samsung Galaxy Note 8, Google Pixel 3 XL, Google Pixel 3, LG G8 atanapi OnePlus 7 Pro.
Sakali anjeun nyumponan sagala kriteria, anjeun bakal nampi kiridit dagang liwat 24 kiridit tagihan bulanan. Transaksi ditujukeun pikeun konsumén anu mumpuni sareng henteu kalebet pajak.
Pariksa perjanjian di dieu