LG V10 vs Samsung Galaxy s6 edge +: katingal mimiti

LG V10 vs Samsung Galaxy s6 edge +: katingal mimiti
Tepi Samsung Galaxy S6 + henteu diragukeun paling dikenal pikeun éstétis licin anu dibarung ku nuhun sabagian pikeun tampilan dua-melengkung na. Daripada nuturkeun sareng premis anu sami, LG milih milih anu langkung alit, layar sékundér dina pembangkit listrik na anu bakal datang tina phablet di V10. Kadua alatna ngabagi sababaraha spésifikasi super-duper, tapi di luar éta, éta dua telepon anu béda anu bersaing pikeun artos anjeun anu hésé dina usum liburan anu bakal datang.

DesainLG V10 vs Samsung Galaxy s6 edge +: katingal mimiti LG V10 vs Samsung Galaxy s6 edge +: katingal mimiti LG V10 vs Samsung Galaxy s6 edge +: katingal mimiti


Ningali ka dua éta, éta langsung dikenal yén aranjeunna ngagaduhan desain anu kontras. Samsung nguntungkeun sentuhan premium ku Galaxy S6 edge +, sabab nunjukkeun tampilan mewah sapertos bagian tina konstruksi gelas rapat logam na. Sareng oh hehehehe, éta méréskeun desain anu langkung licik ieu kusabab tampilan dua-melengkung anu nuju dikemas ogé. Dina ngahontal tingkat premium éta, aranjeunna parantos ngajantenkeun telepon karaos rada rapuh - anu henteu merta tahan tetes.
Sareng éta di mana LG V10 ngajawab deui sareng réspon anu padet, ningali éta alamat rapuhna pigura S6 + + s. Boasting awakna Dura Guard cladded, salajengna dikuatkeun ku penjaga stainless steel 316L di sisina, V10 mastikeun yén éta dijaga ogé tina kejutan sareng tetes - bari ogé nawiskeun cekelan anu langkung dina prosés. Mémang, éta henteu sakumaha premium pilari atanapi perasaan dibandingkeun tawaran Sammy, tapi teu paduli, sababaraha urang bakal ngahargaan karapihan pikiran anu dibarengan desain na.

Paparan


Dina spesifikasi payun, aranjeunna lumayan sami - tampilan ukuran 5,7 inci kalayan résolusi 1440 x 2560 Quad-HD. Anu béda, teu anéh, nyaéta jinis téknologi tampilan anu duanana dianggo. Tepi ka S6 khususna, anu Super AMOLED, parantos kabuktosan aya diantara anu pangsaéna di lapangan, nyungkeun akurasi warna anu hébat sareng kacaangan anu kuat, bari tetep nuturkeun sadaya sipat anu ngajantenkeun layar AMOLED menonjol. Sareng tangtosna, aya dua ujungna anu melengkung, anu ngagaduhan tujuan pikeun nyayogikeun inpormasi anu bermakna nalika layar pareum - sapertos waktos, tanggal, sareng sababaraha bewara anu diketik. Nalika éta dihurungkeun, kumaha ogé, urang nganuhunkeun éta ditingkatkeun sareng fungsionalitas langkung seueur tibatan novél anu ayeuna ditawarkeun.
Sabalikna, LG V10 ngagunakeun tampilan IPS Quantum, anu sami sareng G4, tapi nyata béda dina waktos anu sami. Neuteup éta, urang moal tiasa ngabantosan sababaraha kualitas sapertos AMOLED sareng bungkus na. Dina setting kacaangan anu pangluhurna, éta ngahasilkeun cahaya anu ngirangan anu masihan warna sapasang kasenangan. Salaku tambahan, éta tiasa ngalakukeun sacara saé dina nyusun éta warna hideung leres.
Unggal telepon ngagaduhan ciri anu unik, sareng dina kasus LG V10, éta layar olahraga sékundér anu langkung alit dipasang dina sudut katuhu luhur panel. Tujuanana seuseueurna aya hubunganana sareng ngaleungitkeun kabutuhan pikeun teras-terasan ngahurungkeun layar pikeun mariksa waktos sareng tanggalna, sareng nalika éta aktip, éta dipaké pikeun seueur tugas antara aplikasi sareng nawiskeun sababaraha fungsi tambahan dina aplikasi anu tangtu.

Antarbeungeut


Pangalaman Android anu disaluyukeun ku LG patepung sareng TouchWiz deui. Sanaos perenah sareng presentasi aranjeunna sadayana bénten-bénten, aranjeunna kuat pisan sareng dirobihkeun pikeun nyenangkeun pangguna kakuatan anu hoyong tingkat fungsionalitas anu langkung luhur. Tina kaparigelan multi-tugasna, bahkan pikeun modeu hiji-leungeun, aranjeunna leres-leres ngalayanan rupa-rupa jalma. Dugi ka urang ngalaman LG V10 dina bentuk lengkep, urang moal tiasa nangtoskeun mana ti dua anu nawiskeun pangalaman anu langkung unggul.

Prosesor sareng Mémori


Sacara superfisial, dua héndsét nyayogikeun pukulan listrik anu diperyogikeun pikeun ngatur sadaya padamelan dasar sareng récéh. Ujung S6 + didorong ku chipét Exynos 7420 milik Sammy sorangan sareng 4GB RAM, anu parantos nunjukkeun janten unggulan dina nanganan pamrosésan grafis ogé. Di sisi sanésna, LG V10 dikuatkeun ku prosésor anu sami anu dianggo ku G4 - a hecacore Qualcomm Snapdragon 808 SoC ditambah ku 4GB RAM ogé. Nalika éta dibarengan ku réspon anu lancar dina panganteur antar muka, kami panasaran ningali kumaha hasilna dina sisi grafik.
Darmy prized Sammy sayogi dina kapasitas 32GB sareng 64GB, tapi teu aya ruang pikeun perluasan naon waé. Nya, LG alamatkeun éta kusabab henteu ngan ukur nyayogikeun 64GB panyimpenan, tapi ogé aya slot kartu microSD anu diperluas.

Kaméra


P1080410Kaméra S6 edge + 16-megapiksel sareng lensa aperture f / 1.9 parantos kabuktosan janten saé pisan nalika nyandak sadaya jinis rekaman, tapi upami LG G4 mangrupikeun indikasi, urang tiasa ngarepkeun anu sami, upami henteu langkung saé hasilna sareng éta V10. Sareng naha éta? Pikeun ngamimitian, éta didamel nganggo kakap 16-megapiksel sareng lensa apertur f / 1.8 anu langkung saé, tapi anu leres-leres ngabebaskeun nyaéta kanyataan yén éta nawiskeun kadali manual pidéo anu leres - hal anu henteu sayogi ku Note5.
Nambahkeun kana arsenalna, V10 hadir sareng dua kaméra 5-megapiksel payun - padahal ngan aya hiji kakap 5-megapiksel sareng ujung S6 +. Tandem jenis ieu ngamungkinkeun V10 pikeun moto lapangan pandang anu langkung lega kalayan kaméra payunna, janten anjeun moal kedah nganggo iteuk selfie deui.

Harepan


Pikaseurieun kumaha kaayaan, sabab dua smartphone sato galak ieu nyusun tafsirna nyalira pikeun layar saluareun layar anu sabenerna. Dina permukaan, tampilan dua-melengkung tepi S6 + sareng tampilan sékundér tina V10 polah sami sareng anu sanésna - dimana aranjeunna nawiskeun gancang-gancang kana hal-hal sapertos tanggal, waktos, sareng bewara nalika layarna aktip. Salaku tambahan, aranjeunna nawiskeun sababaraha fungsi anu ditingkatkeun ogé nalika aranjeunna nuju aktip.
Wawaran Sammy henteu diragukeun janten riveting kalayan pagelaran sadayana anu saé, tapi, LG V10 ngawangun janten pesaing anu tangguh. Pasti, éta henteu saé katingalna sapertos phablet Sammy, tapi éta langkung milih utiliti di luhur sadayana kalayan kualitas pelindungna. Langkung saé ogé, éta pilari kéngingkeun makuta pikeun janten telepon kaméra pikeun ngéléhkeun. Mémang, ngan ukur waktos anu bakal terang upami sadayana éta tiasa hasil.

titingalian heula