Pembaruan énggal nyandak dukungan panggero sora Duo ka panyatur pinter Google Home

Google pamustunganana nyandak telepon sora Duo ka speaker pinter Home, fitur anu parantos sayogi dina tampilan pinter. A update anyar ka speaker anu pinter bakal ngijinkeun pangguna Google Home nelepon sareng nampi telepon sareng pangguna Duo anu sanés dina spiker pinterna nganggo Duo.
Pangrojong panggero sora duo ngan ukur cocog sareng panyatur pinter ieu: Imah Google , Home Mini, sareng Home Max. Tangtosna, éta ngan ukur aya dina basa Inggris di Amérika Serikat, sareng telepon ngan ukur tiasa dilakukeun antara pangguna Duo.
Éta ogé pantes disebatkeun yén sanajan speaker pinter Home nampi dukungan Duo, anjeun moal tiasa nelepon darurat nganggo Duo. Ogé, AndroidPolice ngalaporkeun yén Duo calling sayogi dina basa sanés ogé (Jérman), salami anjeun ngagaduhan basa utami speaker Google Home anjeun disetél ka US English.
Pikeun nyetél telepon Duo, cukup muka aplikasi Google Home dina telepon anjeun, ketok alat anjeun, sareng di katuhu luhur, ketok Setelan. Dina Langkung Langkung Terpilih, pilih panggero Duo teras turutan pitunjuk di-aplikasi pikeun nyetél.
Nalika anjeun badé nganggo spiker pinter Google Home pikeun nelepon Dup, cukup sebutkeun & ldquo;Nelepon [kontak] dina Duo, & rdquo; terus & ldquo;Ngeureunkeun telepon& rdquo; atanapi & ldquo;Tutup& rdquo; nalika anjeun atos réngsé. Pikeun ngajawab telepon Duo, anjeun ngan ukur kedah nyarios & ldquo;Ok Google, & rdquo; saterusna & ldquo;Jawab telepon& rdquo; atanapi & ldquo;Nolak telepon& rdquo; upami anjeun teu kersa nyandak. Anjeun bahkan tiasa ngahurungkeun modeu ulah ngaganggu pikeun samentawis nyegah Panyatur Bumi anjeun tina nampi telepon.