Samsung Galaxy S21 Ultra vs Galaxy S10 Plus

The Samsung Galaxy S21 Ultra mangrupikeun andalan premium sadunya anu pangalusna Samsung anu tiasa dilebetkeun kana telepon, tapi upami anjeun henteu raoseun nyéépkeun $ 1,200 dolar atanapi langkung dina telepon, anjeun panginten heran kumaha anyar ieu Galaxy S21 Ultra ngabandingkeun sareng dua -taun Galaxy s10 plus éta masih sayogi, sareng dina sababaraha harga anu hébat ogé. Samsung Galaxy S21 Ultra $ 49999 $ 119999 Mésér di Samsung Harga Témbongkeun Mésér di Amazon $ 19999 $ 119999 Mésér di Verizon $ 39999 $ 119999 Mésér di AT&T $ 49999 $ 119999 Mésér dina T-Mobile $ 114999 $ 119999 Mésér di BestBuy Janten ... Galaxy S21 Ultra vs Galaxy S10 Plus: hayu & amp; teuleum langkung jero sareng bédana ukuran, kumaha tampilanna parantos robih, kinerja, kaméra, umur batre sareng sanésna, harga anu anjeun kedah mayar.
Anjeun panginten ogé resep:
Naha S21 Ultra langkung saé tag harga tinggi, atanapi anjeun kedah milih anu lami tapi goodie S10 Plus?

Samsung Galaxy S21, S21 +, sareng S21 Ultra

- kéngingkeun séri S21 dugi ka $ 700 dagang, kiridit aksésori, pembiayaan satengah harga, sareng warna éksklusif.

Mésér di Samsung

Desain sareng Tampilan

S21 Ultra mangrupikeun telepon ageung sareng ageung, tapi éta nawiskeun layar anu langkung saé sareng ayeuna, dukungan S Pen

Samsung Galaxy S21 Ultra vs Galaxy S10 Plus Samsung Galaxy S21 Ultra vs Galaxy S10 Plus
The Galaxy s10 plus mangrupikeun telepon ageung pangsaéna anu kagungan Samsung dua taun ka pengker, tapi ku standar modéren katingalina siga anu handapminitelepon dibandingkeun sareng S21 Ultra. Éta katingalina langkung ipis, langkung énténg sareng langkung kompak tibatan S21 Ultra anu raksasa. Bédana ukuran ieu sanés hal anu anjeun ngan ukur kedah dilalaworakeun: S21 Ultra langkung kuat, leres, tapi éta asalna tina harga jual anu langkung ageung sareng telepon anu langkung beurat anu kirang raoseunana dina saku sareng dianggo nganggo hiji panangan.
Kalayan dina pipikiran ieu, ieu sadayana kaunggulan layar anu téknologi anu langkung énggal sareng ukuran anu langkung ageung masihan S21 Ultra tibatan S10 Plus:
Galaxy S21 UltraGalaxy s10 plus
Ukuran tampilan6,8 '6.4 '
TéknologiANJEUNANJEUN
Resolusi, kapadetan1440 x 3200 piksel, 516ppi1440 x 3040 piksel, 522ppi
Laju pigura10Hz - 120Hz Dinamis60Hz
Puncak kacaangan1.500 peuting1.200 peuting
Fitur tambahanPangrojong HDRPangrojong HDR

Aya bédana anu jelas dina ukuran layar, tapi kami bakal ngajawab yén changer game nyata laju nyegerkeun gancang anu didukung dina S21 Ultra. S10 + dijalankeun dina 60Hz sareng bari henteu laun, aya sakedik gagap di ditu di dieu, mikro-lag upami anjeun kersa, sedengkeun S21 Ultra karaos lemes pisan sapanjangna. Ieu mangrupikeun bédana anu jauh langkung jelas tibatan prosesor anu langkung gancang atanapi perobihan RAM, éta leres-leres penting, sareng hiji hal ieu nyalira mangrupikeun kaunggulan anu gedé pikeun S21 Ultra.
Teras, S21 Ultra nyangking generasi anyar téknologi OLED pikeun layar kalayan warna anu ningkat, épisiensi kakuatan sareng anu paling jelas, kacaangan. S21 Ultra ogé ngagaduhan kacaangan paling luhur dina telepon naon (éta tiasa dugi ka 1.500 nits), hartosna éta bakal langkung gampil maca layar éta di luar ruangan bahkan dina sinar matahari langsung.

Ukuran tampilan sareng kualitas

  • Ukuran layar
  • Bagan warna
Kacaangan maksimum Langkung luhur langkung saé Kacaangan minimum(peuting) Handap langkung saé Kontras Langkung luhur langkung saé Suhu warna(Kelvins) Gamma Delta E rgbcmy Handap langkung saé Delta E grayscale Handap langkung saé
Samsung Galaxy S21 Ultra 889
(Alus pisan)
1.5
(Alus pisan)
henteu kaukur
(Alus pisan)
6834
(Alus pisan)
2.01
2.36
(Saé)
6.44
(Rata-rata)
Samsung Galaxy S10 + 753
(Alus pisan)
1
(Alus pisan)
henteu kaukur
(Alus pisan)
6632
(Alus pisan)
1,99
3.26
(Saé)
7.12
(Rata-rata)
Apple iPhone 12 Pro Max 832
(Alus pisan)
dua
(Alus pisan)
henteu kaukur
(Alus pisan)
6733
(Alus pisan)
2.19
2.25
(Saé)
6.77
(Rata-rata)
Samsung Galaxy Note 20 Ultra 691
(Alus pisan)
1.6
(Alus pisan)
henteu kaukur
(Alus pisan)
6777
(Alus pisan)
1,95
3.16
(Saé)
7.65
(Rata-rata)
Samsung Galaxy S21 + 835
(Alus pisan)
1.5
(Alus pisan)
henteu kaukur
(Alus pisan)
6904
(Alus pisan)
2.03
2,68
(Saé)
6.11
(Rata-rata)
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G 706
(Alus pisan)
1.5
(Alus pisan)
henteu kaukur
(Alus pisan)
6849
(Alus pisan)
2.07
3.08
(Saé)
6.84
(Rata-rata)
  • Gamut warna
  • Akurasi warna
  • Akurasi abu-abu

Bagan gamut warna CIE 1931 xy ngagambarkeun sét (daérah) warna anu tiasa ditampilkeun ku tampilan, kalayan ruang warna sRGB (segitiga anu disorot) janten rujukan. Bagan ogé nyayogikeun gambaran visual ngeunaan akurasi warna tampilan & apos; Kotak leutik meuntas wates segitiga mangrupikeun titik rujukan pikeun sababaraha warna, sedengkeun titik-titik leutik mangrupikeun pangukuran anu saleresna. Idéalna, unggal titik kedah diposisikan dina luhur alun-alunna. Nilai 'x: CIE31' sareng 'y: CIE31' dina tabel di handap bagan nunjukkeun posisi unggal pangukuran dina bagan. 'Y' nunjukkeun luminance (dina nits) unggal warna anu diukur, sedengkeun 'Target Y' mangrupikeun tingkat cahaya anu dipikahoyong pikeun warna éta. Akhirna, '2000E 2000' mangrupikeun nilai Delta E tina warna anu diukur. Nilai Delta E di handap 2 idéal.

Ukuran ieu dilakukeun ngagunakeun Potrét Némbongkeun 'calMAN software calibration.

  • Samsung Galaxy S21 Ultra
  • Samsung Galaxy S10 +
  • Apple iPhone 12 Pro Max
  • Samsung Galaxy Note 20 Ultra
  • Samsung Galaxy S21 +
  • Samsung Galaxy S20 Ultra 5G

Bagan akurasi warna masihan ideu ngeunaan kumaha caketna warna anu diukur tina tampilan sareng nilai rujukanana. Garis kahiji ngagaduhan warna anu diukur (aktual), sedengkeun garis kadua ngagaduhan warna rujukan (target). Beuki caket warna saleresna pikeun anu udagan, langkung saé.

Ukuran ieu dilakukeun ngagunakeun Potrét Némbongkeun 'calMAN software calibration.

  • Samsung Galaxy S21 Ultra
  • Samsung Galaxy S10 +
  • Apple iPhone 12 Pro Max
  • Samsung Galaxy Note 20 Ultra
  • Samsung Galaxy S21 +
  • Samsung Galaxy S20 Ultra 5G

Bagan akurasi Grayscale nunjukkeun naha tampilan ngagaduhan kasaimbangan bodas anu leres (kasaimbangan antara beureum, héjo sareng biru) ngalangkungan tingkat abu-abu anu béda (tina poék dugi ka caang). Beuki deukeut warna Aktual sareng anu Target, langkung saé.

Ukuran ieu dilakukeun ngagunakeun Potrét Némbongkeun 'calMAN software calibration.

  • Samsung Galaxy S21 Ultra
  • Samsung Galaxy S10 +
  • Apple iPhone 12 Pro Max
  • Samsung Galaxy Note 20 Ultra
  • Samsung Galaxy S21 +
  • Samsung Galaxy S20 Ultra 5G
Tingali sadayana
Galaxy S10 +, Nanging, performa pisan di jurusan layar dina sadaya métrik kualitas penting tapi laju nyegerkeun, tangtosna. Éta ogé cerah pisan, ngagaduhan kasaimbangan bodas caket-sampurna, sareng tiasa dipercaya warna. Ditambahkeun digitizer S Pen, sareng scanner ramo ultrasonik katilu-katilu dina S21 Ultra parantos dikalahkan nalika fitur.
Samsung Galaxy S21 Ultra

Samsung Galaxy S21 Ultra

Diménsi

6,5 x 2,98 x 0,35 inci

165,1 x 75,6 x 8,9 mm

Beurat

8,04 oz (229 g)

Samsung Galaxy S10 +

Samsung Galaxy S10 +

Diménsi

6,2 x 2,92 x 0,31 inci

157,6 x 74,1 x 7,8 mm



Beurat

6,17 oz (175 g)

Samsung Galaxy S21 Ultra

Samsung Galaxy S21 Ultra

Diménsi

6,5 x 2,98 x 0,35 inci

165,1 x 75,6 x 8,9 mm

Beurat

8,04 oz (229 g)

Samsung Galaxy S10 +

Samsung Galaxy S10 +

Diménsi

6,2 x 2,92 x 0,31 inci

157,6 x 74,1 x 7,8 mm

Beurat

6,17 oz (175 g)

Tingali perbandingan ukuran Samsung Galaxy S21 Ultra vs Samsung Galaxy S10 + lengkep atanapi bandingkeun kana telepon sélulér nganggo alat Ukuran Babandingan urang.

Kinerja


Samsung Galaxy S21 Ultra vs Galaxy S10 Plus
Dina tiung tina Galaxy S21 Ultra hums chip pangénggalna sareng paling kuat ku Qualcomm, Snapdragon 888 énggal, dibandingkeun sareng Snapdragon 855 chip anu langkung lami anu dianggo dina S10 +. Sahenteuna, éta mangrupikeun chip anu dianggo di Amérika Serikat, modél internasional telepon ieu didukung ku chip Exynos Samsung & apos;
Sedengkeun pikeun bédana antara chip anu langkung énggal sareng anu langkung lami, Snapdragon 888 jauh langkung kuat tibatan taun 855. Éta ngagunakeun prosés manufaktur anu langkung énggal, 5nm anu ngamungkinkeun langkung seueur transistor sareng kinerja anu langkung saé tanpa hit ageung dina umur batre. Kumaha upami Galaxy S10 Plus? Chip Snapdragon 855 di dinya masih nyayogikeun speed pikeun pangalaman zippy dina panggunaan sadidinten, tapi upami anjeun pangguna beurat anu maénkeun kaulinan anu kuat atanapi seueur tugas, anjeun bakal perhatoskeun yén S10 + aya dina kakurangan.
Geekbench 5 tunggal-intiLangkung luhur langkung saé Samsung Galaxy S21 Ultra 1081 Samsung Galaxy S10 + 841 Apple iPhone 12 Pro Max 1601
Geekbench 5 multi-intiLangkung luhur langkung saé Samsung Galaxy S21 Ultra 3463 Samsung Galaxy S10 + 2324 Apple iPhone 12 Pro Max 4228
GFXBench Car Chase dina layarLangkung luhur langkung saé Samsung Galaxy S21 Ultra 52 Samsung Galaxy S10 + 39 Apple iPhone 12 Pro Max 54

Duanana telepon ogé gaduh panyimpenan basa 128GB, jumlah anu lumayan wajar, tapi anu matak, anu S21 Ultra anu langkung énggal henteu gaduh slot kartu microSD, sedengkeun S10 Plus anu langkung lami ngagaduhan dukungan microSD pikeun cara anu gampang pikeun ngagedékeun panyimpenan. Heureuy kadang tiasa hartosna langkung saé pisan.
Naon anu S10 Plus kurang, Nanging, nyaéta konektipitas 5G. Anjeun ngan saukur henteu kéngingkeun dukungan 5G dina S10 +, anjeun ngan ukur tiasa nganggo 4G LTE. Ayeuna, ieu panginten henteu kedah merhatoskeun anjeun kusabab cakupan 5G teuing langka pikeun masalah. Tapi dimimitian taun payun, jaringan 5G sigana bakal langkung gancang sareng nyebar langkung lega, sareng upami anjeun hoyong nguntungkeun tina kagancangan anu ningkat, anjeun bakal ngagaduhan dukungan pinuh ku S21 Ultra. Ultra ngagaduhan modem 5G terintegrasi sareng ngadukung duanana sub-6GHz sareng mmWave 5G sahingga tiasa dianggo di sadaya tilu operator utama AS.

Kaméra

Dua kaméra telephoto dina S21 Ultra masihan kisaran zum tambahan anu panjang anu S10 + henteu tiasa cocog

Samsung Galaxy S21 Ultra vs Galaxy S10 Plus
Galaxy S21 Ultra nyangking pulau kaméra masif sareng opat kaméra anu béda anu ngajangjikeun kualitas anu ningkat sacara umum, tapi ogé, zum jarak jauh sapertos telepon umur 2 taun henteu tiasa cocog.
Sorotan ageung di dieu nyaéta yén Samsung nyandak 100X 'Space Zoom' kamampuan ti S20 Ultra, tapi ayeuna ningkat dina S21 Ultra. Kalayan lensa periskop zum 10X, zum jarak pangpanjangna anu kantos dianggo dina telepon Samsung, anjeun bakal kéngingkeun poto zoom jarak jauh anu bersih henteu sapertos telepon sanés di luar sana. Sareng tambahan, lénsa telephoto zum 3X mastikeun poto zum dina kisaran 3X dugi 10X ogé katingalina saé.
Samsung Galaxy S21 Ultra vs Galaxy S10 Plus
Anu matak, S10 + gaduh lensa zum 2X anu henteu saé pikeun jarak jauh tapi nyayogikeun kualitas anu luar biasa kanggo pemotretan sadidinten sareng anu saéstuna dianggo pikeun poto modeu potret Live Focus, janten telepon anu langkung lami ieu panginten tiasa némbak potrét anu langkung lengkep tibatan S21 Ultra. Kanggo nembak zum langkung lami, Nanging, S21 Ultra bakal janten pamutahiran anu lega.
Hayu urang perhatoskeun spésifikasi kaméra heula:
Galaxy S21 UltraGalaxy s10 plus
Kaméra Utama108MP, 24mm, f / 1.8 lensa kalayan OIS12MP, 26mm f / 1.5-f / 2.4 lensa kalayan OIS
Kaméra sékundér12MP ultra-lega, 13mm, f / 2.2 lénsa12MP ultra-lega, 12mm
Kaméra Katilu10MP, 3X lensa telephoto zoom (72mm, f / 2.4) kalayan OIS12MP, 2X zum telefoto sareng OIS
Kaméra Kaopat10MP, 10X lensa periskop zum (240mm, f / 4.9) kalayan OIS-
Sénsor tambahanFokus otomatis laser-

Anu matak, kaméra utama dina S21 Ultra cenah ngagaduhan panjang fokus 24mm ngalawan 26mm dina S10 + (sareng kaseueuran telepon sanés kanggo masalah éta). Éta panginten henteu sapertos bédana ageung tapi kanyataanna anjeun bakal ngagaduhan sudut pandang anu langkung lega dina poto nganggo kaméra utama dina Ultra anu anyar.

Zum kaméra Galaxy S21 Ultra, conto wengi sareng potrét

Samsung-Galaxy-S21-Ultra-Review001-conto

Samsung Galaxy S10 + conto gambar

Samsung-Galaxy-S10-Review002-conto Sedengkeun pikeun video, S21 Ultra ngadukung rékaman 8K dina 24fps, sedengkeun S10 Plus maksimal dina resolusi 4K. Payil pidéo 8K katémbong matak imut, tapi tetep émut yén anjeun peryogi monitor 8K atanapi TV pikeun nempokeunana dina kamulyanana, sareng saeutik pisan jalma anu ayeuna.
Kaseueuran anjeun, tapi, bakal ngarékam pidéo dina résolusi 4K, sareng kualitas dina hal éta saéstuna ningkat pisan: detil langkung bersih sareng langkung hadé, performa lampu handap langkung saé sareng kualitas zum ... ogé, tingali pikeun youselves:

Batré Kahirupan sareng Laju ngecas


Samsung Galaxy S21 Ultra vs Galaxy S10 Plus
  • 5,000mAh (Galaxy S21 Ultra) vs 4,100mAh (Galaxy S10 +)
  • Ngecas gancang dina S21 Ultra
Tungtungna, aya bédana ageung ogé dina ukuran aki. S21 Ultra anu gagah gaduh sél batréna anu langkung saé, 5,000mAh di jero, sedengkeun harga pikeun alat anu ipis sareng elegan sapertos S10 + mangrupikeun batré anu langkung alit, 4.100mAh. Éta bédana anu cukup, sareng S21 Ultra nganteurkeun kinerja batré anu langkung saé langkung hadé dina panggunaan sapopoé.
  • Tés browsing 60Hz
  • Streaming video YouTube
  • 3D Kaulinan 60Hz
  • Ngecas waktos
  • Peunteun Ketahanan
ngaran jam Langkung luhur langkung saé
Samsung Galaxy S21 Ultra 16 jam 7 mnt
Samsung Galaxy S10 + 10 jam 33 mnt
Samsung Galaxy S21 + 12 jam 11 mnt
Samsung Galaxy Note 20 Ultra 11h 57 mnt
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G 12h 23 mnt
Samsung Galaxy S21 9 jam 6 mnt
Apple iPhone 12 Pro Max 14 jam 6 mnt
Samsung Galaxy S20 FE 12 jam 28 mnt
OnePlus 8 12h 15 mnt
ngaran jam Langkung luhur langkung saé
Samsung Galaxy S21 Ultra 8h 52 mnt
Samsung Galaxy S10 + 8h 56 mnt
Samsung Galaxy S21 + 8h 27 mnt
Samsung Galaxy Note 20 Ultra 7h
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G 10 jam 29 mnt
Samsung Galaxy S21 7 jam 36 mnt
Apple iPhone 12 Pro Max 8h 37 mnt
Samsung Galaxy S20 FE 9 jam 9 mnt
OnePlus 8 9 jam 37 mnt
ngaran jam Langkung luhur langkung saé
Samsung Galaxy S21 Ultra 8h 40 mnt
Samsung Galaxy S10 + 8h 7 mnt
Samsung Galaxy S21 + 8h 36 mnt
Samsung Galaxy Note 20 Ultra 7h 17 mnt
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G 9 jam 12 mnt
Samsung Galaxy S21 7 jam 9 mnt
Apple iPhone 12 Pro Max 8 jam 1 mnt
Samsung Galaxy S20 FE 8h 29 mnt
OnePlus 8 10 jam 16 mnt
ngaran menit Handap langkung saé
Samsung Galaxy S21 Ultra 68
Samsung Galaxy S10 + 100
Samsung Galaxy S21 + 70
Samsung Galaxy Note 20 Ultra 68
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G 59
Samsung Galaxy S21 70
Apple iPhone 12 Pro Max 118
Samsung Galaxy S20 FE 88
OnePlus 8 63
ngaran jam Langkung luhur langkung saé
Samsung Galaxy S21 Ultra 11h 43 mnt
Samsung Galaxy S10 + 9 jam 25 mnt
Samsung Galaxy S21 + 9 jam 58 mnt
Samsung Galaxy Note 20 Ultra 9 jam 2 mnt
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G 10 jam 59 mnt
Samsung Galaxy S21 8 jam 6 mnt
Apple iPhone 12 Pro Max 10 jam 41 mnt
Samsung Galaxy S20 FE 10 jam 20 mnt
OnePlus 8 10 jam 48 mnt

Pikeun ngecas, S21 Ultra ngadukung kecepatan nepi ka 25W ngalangkungan kawat, sareng duanana ngadukung ngecas nirkabel kalayan kecepatan dugi ka 15 watt. Ieu mangrupikeun tempat anu saé pikeun disebatkeun yén pikeun pertama kalina, telepon andalan Samsung bakal sumping tanpa nganggo carjer dina kotak, sareng anjeun ngan ukur kéngingkeun kabel USB-C gratis. S10 + raoseun hadir nganggo carjer sareng kabel anu kalebet kana bungkus. Sedengkeun pikeun kecepatan ngecas saleresna, S21 Ultra ngeusi batre sakedik langkung ti sajam, langkung gancang tibatan sajam satengah ngabutuhkeun S10 + pikeun pinuh jus, sanaos batréna langkung ageung.

Harga


Samsung Galaxy S21 Ultra vs Galaxy S10 Plus
Panungtung tapi teu saeutik, hayu harga omongan sabab ieu dimana Galaxy S10 + bener-bener nyieun kasus anu kuat.
Janten alat umur 2 taun, disertakeun sareng kauntungan: Galaxy S10 + dinten-dinten ieu sakitar $ 650 dolar, atanapi bahkan kirang ku sababaraha tawaran, sareng éta mangrupikeun satengah harga S21 Ultra. Anjeun ampir tiasa mésér dua telepon S10 + pikeun harga hiji S21 Ultra, sareng duanana sami sareng 128GB panyimpenan.
  • Samsung Galaxy S21 Ultra 5G - $ 1,200 pikeun modél 128GB, $ 1,250 pikeun 256GB, $ 1,380 pikeun 512GB
  • Samsung Galaxy S10 Plus - $ 650 kanggo modél 128GB

Samsung Galaxy S21, S21 +, sareng S21 Ultra

- kéngingkeun séri S21 dugi ka $ 700 dagang, kiridit aksésori, pembiayaan satengah harga, sareng warna éksklusif.

Mésér di Samsung