Samsung ngaluarkeun Galaxy S21 Ultra 5G kalayan dukungan 100X Space Zoom sareng S Pen

Saméméhna ti kantos sateuacanna, Samsung nembé ngumumkeun séri Galaxy S21, trio andalannya anu nyandak desain anyar kalayan kaméra anu gaya anu nyampur kana pigura telepon sareng prosesor anu pangkuatna dugi ka ayeuna.
Nampilkeun dukungan pikeun Samsung's S Pen kanggo anu munggaran dina telepon séri S, sistem kaméra anu paling serbaguna sareng fitur fitur anu paling canggih, Galaxy S21 Ultra mangrupikeun headliner. Éta hadir ku batréna anu gedé, 5,000mAh, sareng mangrupikeun telepon chunky, nyata langkung ageung tibatan rata-rata anjeun. Sakali ageung ukuranana, éta ogé ageung hargana: éta anu paling mahal tina kebat S21, Ultra ngagaduhan harga harga tingkat méwah $ 1,200.
Janten ngeunaan naon sareng kumaha bedana tibatan harga anu langkung lumayan Model Galaxy S21 sareng S21 Plus ? Hayu & apos;
Anjeun panginten ogé resep:
Samsung Galaxy S21: pisan anu anjeun kedah terang
Samsung: sadayana anu énggal ku perusahaan parantos diumumkeun
Samsung Galaxy Buds Pro ngumumkeun
Samsung SmartTag ngumumkeun

Samsung Galaxy S21, S21 +, sareng S21 Ultra

- kéngingkeun séri S21 dugi ka $ 700 dagang, kiridit aksésori, pembiayaan satengah harga, sareng warna éksklusif.

Mésér di Samsung

Desain, Tampilan, Ukuran sareng Kelir

Dua warna konservatif sareng ukuranana ageung sareng ageung

Samsung ngaluarkeun Galaxy S21 Ultra 5G kalayan dukungan 100X Space Zoom sareng S Pen Samsung ngaluarkeun Galaxy S21 Ultra 5G kalayan dukungan 100X Space Zoom sareng S Pen
Sedengkeun anu S21 sareng S21 Plus sayogi dina sababaraha warna anyar anu wani , Ultra sayogi dina dua jalur warna anu rada konservatif: Phantom Silver sareng Phantom Hideung. Sahenteuna di kaseueuran toko anu, sedengkeun anu pikaresepeun, aya tilu warna S21 Ultra anu bakal sayogi sacara éksklusif di Samsung.com, a Phantom Titanium, Phantom Navy, sareng Phantom Brown. Sakabéh modél nampilkeun gelas deui nganggo Gorilla Glass Victus pangénggalna pikeun résistansi langkung hadé pikeun tetes sareng pigura aluminium pikeun tampilan anu gaya. Elemen desain anu paling menonjol, tapi kitu, nyaéta kaméra buta kaméra anu tonjol ti tukang sareng nyandak ampir satengah lébar telepon. Ogé, nalika S21 sareng S21 + nampilkeun layar datar, tampilan dina Ultra teras-terasan ngagulung ka gigir.
Ngomongkeun layar éta, éta mangrupikeun tampilan 6,8 'OLED kalayan 10Hz dugi ka 120Hz laju panyegaran dinamis anu robih sacara otomatis gumantung kana konténna. Sareng pikeun anu munggaran dina Galaxy, anjeun tiasa ngajalankeun telepon dina 120Hz bahkan dina résolusi QHD maksimum. Samsung ogé parantos ningkatkeun kacaangan sareng kontras layar, anu ayeuna paling caang di ditu na kalayan puncak 1.500 nits sareng 50% kontras anu langkung saé tibatan model taun kamari. t Sedengkeun pikeun sésana, anjeun gaduh tombol kakuatan sareng polumeu dina sisi katuhu telepon, sareng teu aya tombol di kénca (hatur nuhun, henteu aya tombol Bixby khusus ogé). Sareng sapertos anu anjeun ngarepkeun, teu aya jack headphone, sedengkeun sistem loudspeaker diwangun ku hiji loudspeaker handap sareng spéker anu aya dina earpiece. Di handapeun, anjeun bakal mendakan mendakan port USB-C sareng mic grill. Ultra ogé disegel ku cai ku rating IP68, hartosna éta tiasa salamet tina turunna teu kahaja dina cai kalayan gampang.
Éta ukuran anu saé pisan tina S21 Ultra anu ngagumkeun, sanaos: telepon henteu ngan ukur langkung lebar sareng jangkungna, éta ogé langkung kandel tibatan telepon biasa anjeun, sareng beuratna caket 8 ons. Tingali kana alat ngabandingkeun ukuran kami di handap pikeun ningali kumaha ukuranana ngalawan telepon ageung sanés di pasar:
Samsung Galaxy S21 Ultra

Samsung Galaxy S21 Ultra

Diménsi

6,5 x 2,98 x 0,35 inci

165,1 x 75,6 x 8,9 mm

Beurat

8,04 oz (229 g)

Samsung Galaxy S21 +

Samsung Galaxy S21 +

Diménsi

6,35 x 2,98 x 0,31 inci

161.5 x 75.6 x 7.8 mm



Beurat

7,13 oz (202 g)

Samsung Galaxy Note 20 Ultra

Samsung Galaxy Note 20 Ultra

Diménsi

6,49 x 3,04 x 0,32 inci

164,8 x 77,2 x 8,1 mm

Beurat

7,34 oz (208 g)

Apple iPhone 12 Pro Max

Apple iPhone 12 Pro Max

Diménsi

6,33 x 3,07 x 0,29 inci

160,84 x 78,09 x 7,39 mm

Beurat

8,03 oz (228 g)

Samsung Galaxy S21 Ultra

Samsung Galaxy S21 Ultra

Diménsi

6,5 x 2,98 x 0,35 inci

165,1 x 75,6 x 8,9 mm

Beurat

8,04 oz (229 g)

Samsung Galaxy S21 +

Samsung Galaxy S21 +

Diménsi

6,35 x 2,98 x 0,31 inci

161.5 x 75.6 x 7.8 mm

Beurat

7,13 oz (202 g)

Samsung Galaxy Note 20 Ultra

Samsung Galaxy Note 20 Ultra

Diménsi

6,49 x 3,04 x 0,32 inci

164,8 x 77,2 x 8,1 mm

Beurat

7,34 oz (208 g)

Apple iPhone 12 Pro Max

Apple iPhone 12 Pro Max

Diménsi

6,33 x 3,07 x 0,29 inci

160,84 x 78,09 x 7,39 mm

Beurat

8,03 oz (228 g)

Bandingkeun telepon ieu sareng anu sanés nganggo alat Babandingan Ukuran urang.

Warna S21 Ultra


Dua warna S21 Ultra resmi di kénca, warna S21 + di tengah, opat warna S21 di beulah katuhu - Samsung ngungkabkeun Galaxy S21 Ultra 5G kalayan dukungan 100X Space Zoom sareng S PenDua warna S21 Ultra resmi di kénca, warna S21 + di tengahna, opat warna S21 di belah katuhu
  • Pérak Phantom
  • Phantom Hideung(* ngan ukur modél Hideung anu sayogi kalayan panyimpenan 256GB atanapi 512GB)

Samsung ngaluarkeun Galaxy S21 Ultra 5G kalayan dukungan 100X Space Zoom sareng S Pen
  • Phantom Titanium (ngan ukur di Samsung.com)
  • Phantom Brown (ngan ukur di Samsung.com)
  • Phantom Navy (ngan ukur di Samsung.com)

Diajar langkung seueur ngeunaan sadayana Pilihan warna séri Galaxy S21 di dieu

S Pen dukungan

Telepon séri S munggaran pikeun ngadukungana, tapi anjeun kedah mésér S Pen nyalira

Samsung ngaluarkeun Galaxy S21 Ultra 5G kalayan dukungan 100X Space Zoom sareng S Pen Samsung ngaluarkeun Galaxy S21 Ultra 5G kalayan dukungan 100X Space Zoom sareng S Pen
Galaxy S21 Ultra mangrupikeun telepon s séri Samsung anu munggaran anu ngadukung S Pen, tapi teu sapertos kulawarga Galaxy Note dimana S Pen dipasang dina telepon pikeun aksés gampang, di dieu, anjeun moal tiasa nyimpen di jero telepon sareng henteu malah sumping kalebet kana kotak.
Sabalikna, anjeun kedah nyalira mésér S Pen sareng upami anjeun badé tetep tetep aya, Samsung nunjukkeun jinis folio tina hiji kasus sareng penutup tukangeun anu nawiskeun slot khusus di sisi S Pen (tapi éta jantenkeun telepon langkung lega). Ogé, S Pen anu dijual Samsung khusus pikeun S21 Ultra sakedik bénten tibatan anu aya dina séri Catetan, langkung kandel, janten saleresna janten rada raoseun pikeun dicekel sareng dianggo. Sareng sanés gaduh tombol di luhur S Pen anu anjeun pencét pikeun nyandak éta tina telepon Note, anjeun kedah tipeu chip tina S Pen tina kasus S21 Ultra. Ultra gaduh digitizer Wacom ogé cocog sareng pena pihak katilu sapertos ti Staedtler, Lamy sareng Uni.
Pikeun anu sanésna, pungsina biasana sami: anjeun gaduh catetan layar konci anu merenah, anjeun tiasa nyatet gambar, sareng nganggo seueur fitur anu anjeun gaduh dina séri Note sareng aplikasi Samsung Notes.

Kaméra

Kaméra utama 108MP sareng panémbak Gen 100X Space Zoom salajengna

Samsung ngaluarkeun Galaxy S21 Ultra 5G kalayan dukungan 100X Space Zoom sareng S Pen
Ultra ogé ningkatkeun kaméra ku cara ageung ku sistem kaméra quad énggal di tukang.
Kaméra utama ngagaduhan sénsor 108-megapiksel, generasi salajengna anu dikenalkeun ku Samsung sareng S20 Ultra di taun 2020, sareng anu ieu kedah ningkat dina dua daérah konci, museur sareng kinerja lampu handap. Éta ogé dipasangkeun sareng lénsa anu langkung ageung tibatan di telepon sanésna anu sanés. Éta nganggo lensa 24mm lawan jarak fokus 26mm anu biasa dianggo pikeun anu sanés, sareng éta hartosna anjeun bakal kéngingkeun gambar anu langkung lega, khususna gunana pikeun poto lanskap contona.
Tapi fokus ageung tina Ultra nyaéta zum. Anjeun henteu kéngingkeun hiji, tapi dua lensa tipi: lensa zum 3X teras periskop, lensa zum 10X anu masihan anjeun langkung jangkauan dibanding telepon anu sanésna. Nyatana, ku S21 Ultra, Samsung ngahudangkeun deui mérek Spasi Zoom sareng ngamungkinkeun anjeun ngazum gede sapertos 100X edan.

Spesifikasi Kaméra Galaxy S21 Ultra
Kaméra Utama108MP, 24mm f / 1.8 lensa kalayan OIS
Kaméra sékundér12MP 0.6X ultra-lega, 13mm lénsa
Kaméra Katilu10MP, 3X lensa tipi zum (72mm, f / 2.4) kalayan OIS
Kaméra Kaopat10MP, 10X lensa periskop zum (240mm, f / 4.9) kalayan OIS
Sénsor tambahanSistem pokus otomatis laser

Aplikasi kaméra ogé parantos kéngingkeun cet anu seger. Single Take, fitur dimana pencét tunggal tombol jepret néwak poto tina sadaya kaméra, sudut anu bénten-bénten ogé sababaraha video, ayeuna ditingkatkeun sareng ngaladénan anjeun klip pikaresepeun anu dihasilkeun AI otomatis kanggo dibagi. Anjeun ogé kéngingkeun modeu Tampilan Diréktur énggal dimana anjeun tiasa moto pidéo layar pamisah sareng rekaman tina kaméra tukang dina hiji sisi sareng kaméra payun di sisi sanésna, ogé nangkep rekaman sawangan tina sadaya kaméra pas anjeun ngarékam. Tambih Deui, anjeun tiasa ningkat Modeu Potret (fitur anu digunakeun Samsung pikeun nelepon Live Focus) kalayan pamisahan obyék anu langkung saé sareng setélan tambahan.
Di sisi pidéo, anjeun tiasa néwak video dugi ka 8K dina 24fps (rumor salah nyarankeun anjeun tiasa néwak 8K30). Anjeun ogé ngagaduhan stabilisasi pidéo anu langkung saé sareng mode Super Steady anu tiasa dianggo kalayan bahkan rekaman 4K60 (tapi henteu 8K).

Prosesor, Panyimpenan, 5G sareng Wi-Fi 6E

Snapdragon 888 pikeun modél AS, Exynos 2100 sadunya

Samsung ngaluarkeun Galaxy S21 Ultra 5G kalayan dukungan 100X Space Zoom sareng S Pen
Dina hood, S21 Ultra didukung ku chip pangénggalna sareng pangageungna anu sayogi: modél AS bakal dilengkepan ku prosesor Qualcomm Snapdragon 888, sedengkeun modél internasional bakal dijalankeun dina Exynos 2100 buatan Samsung.
Kami henteu kéngingkeun detail menit di dieu, tapi anu penting pikeun dipikanyaho nyaéta Samsung sigana parantos mendakan Qualcomm sareng celah antara model Exynos sareng Snapdragon, dimana modél Exynos biasana ngagaduhan performa sareng efisiensi kakuatan anu langkung parah, ogé. .. gap éta sigana musna kalayan chip Exynos panganyarna ieu.
Tingali rinci kami ngabandingkeun antara Snapdragon 888 vs Exynos 2100
Sedengkeun pikeun neundeun, S21 Ultra dimimitian dina 128GB, tapi anjeun ogé bakal tiasa mésér 256GB komo modél 512GB sadayana, tapi anu matak, Samsung muragkeun slot kartu microSD dina sadaya modél S21. Samsung mangrupikeun sakedik perusahaan anu masih ngadukung kartu microSD, fitur pangguna kakuatan anu ngaapresiasi ku sababaraha urang, tapi éta réngsé ku séri S21.

S21 Ultra RAM sareng pilihan panyimpenan


  • Modél 128GB kalayan RAM 12GB
  • Model 256GB nganggo RAM 12GB (* ngan ukur ku jalan warna Phantom Hideung)
  • Modél 512GB kalayan RAM 16GB (* ngan ukur ku jalan warna Phantom Hideung)

Konéktipitas


S21 Ultra ngadukung jinis sub-6GHz sareng mmWave 5G, hartosna éta bakal tiasa dianggo sareng sadaya jaringan 5G di Amérika Serikat (T-Mobile parantos ngagulung jaringan sub-6GHz 5G, sedengkeun AT&T sareng Verizon parantos fokus dina mmWave roll-out). Anu anyar sareng séri S21 nyaéta chip Snapdragon 888 ogé hadir sareng modem 5G internal sareng henteu misah sapertos dina chip-chip sateuacana, anu tiasa nyumbang kana kirang daya tarik ku 5G.
Ogé, Ultra mangrupikeun hiji-hijina dina séri anu ngagaduhan konektipitas Wi-Fi 6E, anu sacara téoritis ngamungkinkeun telepon ngahontal 4X langkung gancang tibatan Wi-Fi 6. Dina istilah praktis, ieu ngandung hartos yén unduhan Fortnite 6,5GB dina Wi- Fi 6E tiasa ngan ukur 8 detik dibandingkeun 31 detik dina Wi-Fi 6.

Scanner sidik énggal

Langkung ageung sareng ampir 50% langkung gancang

Samsung ogé ngalereskeun salah sahiji keluhan pangageungna ngeunaan telepon na taun-taun ayeuna: pamindai sidik anu lesu. Perusahaan parantos ngagunakeun generasi munggaran scanner sidik ultrasonik Qualcomm & apos; salami sababaraha taun ayeuna, bahkan salaku solusi anu langkung énggal sareng gancang dianut ku anu sanés. Untungna, séri S21 bakal dikirim sareng anu langkung anyar, kadua Qualcomm 3D Sonic Sensor anu hartosna ukuran sensor langkung ageung 77%, 1,7X langkung data biometrik anu kawengku, sareng anu paling penting, 50% langkung gancang.
Pikeun rujukan, scanner generasi kahiji ngan ukur 4 x 9 mm, sedengkeun sénsor anyar ukuran 8 x 8 mm.

Hirup batré jeung Ngecas

Langkung ti sapoé dina muatan tunggal

Samsung ngaluarkeun Galaxy S21 Ultra 5G kalayan dukungan 100X Space Zoom sareng S Pen
Dilengkepan batré 5,000mAh sareng prosésor anu langkung épisién kakuatan, Galaxy S21 Ultra ngajangjikeun umur batre padet.
Sajauh ieu, Samsung nyarios yén batréna dina Ultra'langkung lami ti dinten, bahkan dina 5G', Sedengkeun pikeun S21 sareng S21 Plus nyarios yén aranjeunna gaduh'batré sadidinten', anu nunjukkeun yén Ultra mémang bakal gaduh umur batre anu langkung lami tibatan dua anu sanés.
Upami anjeun parantos nuturkeun rumor, anjeun panginten parantos terang yén S21 Ultra bakal datang teu nganggo carjer dina kotak. Éta pisan sababna, sabab anjeun ngan ukur ngagaduhan kabel USB-C anu kalebet dina kotak sareng anjeun kedah mésér adaptor listrik nyalira. S21 Ultra cenah ngadukung dugi ka 45W laju ngecas gancang sareng éta ogé bakal ngadukung ngecas nirkabel gancang kalayan harga dugi ka 15W.

Harga sareng Tanggal Rilis

Harga $ 1,200 ngahégak lega

Galaxy S21 Ultra bakal sayogi dina sadaya tilu operator utama AS, AT&T, Verizon Wireless sareng T-Mobile, ogé di toko sapertos Best Buy.
Samsung ngamimitian tatanan pra-pesenan pikeun Galaxy S21 Ultra langsung, sedengkeun tanggal rilis anu leres disetél pikeun Jumaah, 29 Januari.
Warta anu saé nya éta harga pikeun Galaxy S21 Ultra mimitian ngan ukur $ 1,200 di Amérika Serikat, jauh langkung handap tina harga $ 1,400 taun kamari & apos; S20 Ultra, tapi kami nyarankeun anjeun awas pikeun sababaraha tawaran sareng penawaran dagang sakumaha Samsung biasana ngagaduhan diskon anu hébat saatos peluncuran.
Galaxy S21 Ultra 128GB: $ 1,200 Galaxy S21 Ultra 256GB: $ 1,250 Galaxy S21 Ultra 512GB: $ 1,380

Samsung Galaxy S21, S21 +, sareng S21 Ultra

- kéngingkeun séri S21 dugi ka $ 700 dagang, kiridit aksésori, pembiayaan satengah harga, sareng warna éksklusif.

Mésér di Samsung