T-Mobile ngaluarkeun jauh perjanjian peluncuran Google Pixel 4a 5G pangsaéna di Amérika Serikat

NGEMARKEUN: Sakumaha jangji, Pra-ordo T-Mobile & Apos; Pixel 4a 5G parantos dimimitian payun tina sabtu minggu (sareng handset & apos; sékrési 20 Nopémber), masihan kami kasempetan pikeun ningali persis kumaha anjeun tiasa kéngingkeun harga ritel $ 499,99 dugi ka $ 0.
Daptar alat anu cocog dina 'kaayaan anu saé' anu tiasa anjeun dagang pikeun diskon $ 250 mekar pisan, kalebet seueur oldies sareng / atanapi pertengahan ranger anu anjeun panginten tiasa nga-upgrade ayeuna-ayeuna sapertos Apple & iPhone 8, 8 Plus , 7 sareng 7 Plus, Samsung Galaxy S8, Note 8, sareng S7 series, OnePlus 7, 7 Pro, 6, sareng 6T, LG & Apos; s G8 ThinQ, G7 ThinQ, V50 ThinQ, sareng V40 ThinQ, ogé Google & apos; sorangan Pixel 3a, 3a XL, 3, 3 XL, 2, 2 XL, OG Pixel, sareng Pixel XL.
Émut yén, salian ti éta, anjeun bakal ngahémat $ 250 dina bentuk kiridit tagihan bulanan kalayan lini layanan anyar sareng rencana pamayaran alat. Carita aslina urang kieu di handap.
##
Android purists anu ngaraos anyar Pixel 5 anu anyar dileupaskeun boh mahal teuing atanapi sakedik sakedik, dina $ 700 sareng 6 inci dina diagonal layar masing-masing, panginten hoyong tahan sababaraha dinten deui pikeun debut komérsial anu lami teuing Google -Damel smartphone 5G kalayan stock Android 11 tos dipasang.
Éta sabab Pixel 4a 5G hadir sareng tampilan 6,2 inci rada gedé ku harga mimiti $ 500, anu T-Mobile bakalan dugi ka ... $ 0 pas tina bat upami anjeun henteu ngagaduhan masalah pikeun nyumponan sababaraha sarat khusus.
Pikeun ngamimitian, anjeun pasti bakal kedah mésér pertengahan ranger dina rencana angsuran dua taun. Kaayaan anu kadua mangrupikeun 'jasa layak' jasa nirkabel anyar, sedengkeun anu katilu mangrupikeun perdagangan anu wajib di 'smartphone lami.' Hanjakalna, kami henteu ngagaduhan daptar alat anu bakal cocog pikeun diskon perdagangan, tapi dina sisi anu hadé, anjeun tiasa ngalangkungan léngkah éta sareng masih nyukur 50 persén tina MSRP anu disebatkeun tina Google Pixel 4a 5G salami nalika anjeun muka garis anyar atanapi akun T-Mobile anyar sadayana.
Alternatipna, anjeun ogé bakal tiasa ngahémat 250 dolar ku alat dagang sareng teu aya garis énggal, janten sanaos anjeun ningali éta, Un-carrier tiasa dibantah ngaleungitkeun kasaean duanana. AT&T sareng Verizon nalika ngeunaan tawaran peluncuran Pixel 4a 5G. Badag Beureum, émut anjeun, tiasa nyandak 50 persén tina harga daptar $ 600 na tina 5G UW-Pixel Pixel 4a kalayan layanan anyar anu teu aya watesna, sedengkeun Ma Bell ngan ukur bakal turun ka $ 150 kalayan angsuran bulanan, garis anyar, sareng perdagangan -di.
Émut yén diskon T-Mo & apos; s bakal dilarapkeun kana akun anjeun sakumaha kiridit tagihan bulanan anu jumlahna $ 250 atanapi $ 500, sareng héndsét anu dikuatkeun ku Snapdragon 765 henteu acan siap, nincak pre-order online anu raos ku Magenta na Jumaah, 13 Nopémber sateuacan dijual di toko-toko fisik sareng sumping di panto panto para adopter awal tanggal 20 Nopémber.

Sakumaha biasana, anjeun tiasa ngandelkeun T-Mobile kanggo pidéo unboxing resmi pangsaéna di luar sana, sareng nalika Unboxing Pixel 4a 5G & apos; henteu liar sapertos video anu sami ti jaman baheula, éta pasti informatif, ngamajukeun unggal fitur konci sareng titik jual, ti telepon & apos; rendah jeung pertengahan band dukungan 5G kana batréna 3,800mAh anu 'sadidinten', ampir pikaheraneun tiasa 12 + 16MP sistem kaméra nyanghareup tukang, sareng sakumpulan trik perangkat lunak anu rapih sapertos Google Assistant Routines, Night Sight, sareng Astrophotography.