Pembaruan Samsung Galaxy S9 sareng S9 + One UI 2.1 tiasa dileupaskeun pas minggu ieu

Musim semi ieu, Samsung Galaxy S20, Plus atanapi Ultra flagships, ogé flip Z Flip sumping henteu ngan ukur Android 10 tina kotak, sapertos anu tiasa diarepkeun, tapi ogé anu ngagaduhan éksklusif lapisan One UI 2.1 versi overlay anu badarat kalayan sababaraha paningkatan langkung ti 2.0.
Terasna, séri Galaxy S10 sareng Note 10 ngalaksanakeun transformasi gancang ku kéngingkeun barang énggal teu lami saatosna Samsung ngaleupaskeun pikeun modél taun ayeuna & apos; Parobihan dina toggle Panel Gancang, ogé transisi tina Bagikeun langsung ka Bagikeun gancang aya émutan, sahingga langkung gampang antar muka pikeun ngirim file ageung ka Galaxies anu sanésna tina ménu kabagi tibatan sateuacanna. Aya seueur pamutahiran sanés, ageung sareng alit ogé, sareng éta ogé dugi ka model andalan Samsung & apos; s 2018 , percanten atanapi henteu.

Galaxy S9 / S9 + pikeun kéngingkeun fitur Samsung SOS One UI 2.1 dina minggu ieu


Ayeuna, kumaha oge, ternyata Galaxy S9 anu saé anjeun atanapi S9 + tiasa diénggalan ka Hiji UI 2.1 numutkeun jadwal Juni anu bocor, sareng pembaruan tiasa kajadian pas minggu ieu, kiat SamMobile , sahenteuna di payuneun bumi Samsung di Korea.
Inpo na asalna kahadean ku anu sanés Komunitas Samsung manajer forum di sana, sanaos aranjeunna tetep jaga naha urang ogé bakal ningali update 9 & apos; One UI 2.1 pembaruan minggu ieu, atanapi éta bakal tetep kana jangka waktu Juni anu dijanjikeun, tapi bakal dileupaskeun dina waktos engké. Intina masalahna nyaéta yén Samsung ngarencanakeun nyandak anu pang anyarna nyaéta Android / One UI combo sanés ngan ukur kana Note 10 sareng S10, tapi ogé bakal ngabaruan anu sateuacanna taun 2018 ogé.
Iraha Verizon atanapi T-Mobile & Apos; Galaxy S9, S9 + atanapi Note 9 kéngingkeun pembaruan Android 10 kalayan One UI 2.1? Nya, waleranna di dieu rada rumit. Biasana, éta versi pamawa AS ngagaduhan pembaruan panganteur taun ayeuna Samsung di awal usum panas, sareng Juni justru éta, janten saatos Koréa, AS panginten salajengna.
Dipasihkeun, éta Pembaruan Android 10 sumping langkung awal tibatan biasana pikeun sadaya telepon anu kasebat, tapi ku sadayana lockdown sareng kabodoan sanés anu parantos aya ti saprak éta, urang moal bakal nebak yén Samsung bakal tetep kana jadwal anu biasa, upami éta & # xE9; h parantos ngaleupaskeun pembaruan.
Salaku naon anu bakal dibawa Samsung kana Galaxy S9 sareng S9 + sajabi ti barang-barang di luhur, pos moderator nunjukkeun yén modeu kaméra video Pro tiasa dilebetkeun deui kana telepon nganggo One UI 2.1.
Éta rékaman pidéo Pro biasana janten pilihan dina aplikasi kaméra dina darmy Galaxy S9 2018, S9 +, sareng Galaxy Note 9, tapi nalika Android 9 Pie beta sumping kalayan versi antar muka One UI anu asli, modeu rékaman pidéo manual éta dipiceun tina pilihan. Entong naroskeun ka kami kunaon, tapi sanajan éta diperkenalkan deui, masih aya kamungkinan éta tiasa janten vérsi anu dibatesan anu ayeuna dianggo ku Samsung, saur, urang tengah ti séri A anu parantos diurutan ku One UI 2.1.
Ieu hartosna meureun moal aya pilihan pikeun ngarobah kagancangan jepret sabab aya nalika Samsung ngaluarkeun pembaruan pikeun model andalannya anu luhurna. Kami terang, kami terang, Galaxy S9 sareng Galaxy S9 + mangrupikeun telepon ti 2018, janten kami henteu kedah ngarepkeun langkung seueur tibatan versi dasar pembaruan OneUI 2.1 pikeun aranjeunna tapi kami masih ngarepkeun anu langkung beunghar tibatan taun kamari & apos; midrangers parantos tiasa ngadukeun nalika ngeunaan pembaruan parangkat lunak.
Samsung Korea nyatakeun yén S20 & s One UI 2.1 dina fitur Android 10 bakal turun ka Galaxy S9 sareng S9 + bulan ieu, sareng ayeuna nyarios yén akhir minggu ieu - Pembaruan Samsung Galaxy S9 sareng S9 + One UI 2.1 tiasa dileupaskeun pas minggu ieuSamsung Korea nyatakeun yén S20 & s One UI 2.1 dina fitur Android 10 bakal turun ka Galaxy S9 sareng S9 + bulan ieu, sareng ayeuna nyarios yén akhir minggu ieu