Poéna anyar Apple Watch Series 6 anu panas ieu mangrupikeun anu paling saé anu pernah urang tingali

Dibikeun kumaha jam tangan Apple & apos; suksés pisan sacara umum sareng Seri 6 khususna masih ngabuktikeun aya di sakumna dunya sanaos kompetisi anu langkung kuat ti mérek sapertos Samsung, Huawei, Fitbit, OnePlus, sareng seueur deui anu sanés, éta leres-leres matak pikaheraneun kumaha sering urang ningali budak-budak goréng ieu dijual di diskon penting ngan ukur sababaraha bulan terakhir nyalira.
The pisan well-marios Apple Watch Series 6 , anu meureun anu smartwatch pangsaéna anjeun tiasa ngagaleuh dina 2021 pikeun digunakeun disarengan iPhone, sakali deui tiasa dipésér ku harga anu khusus di Amazon dina sababaraha versi anu béda.
Sanaos markdowns nyalira boro spektakuler, panginten henteu janten ide anu goréng pikeun ngéléhkeun (online) Poé Perdana buru-buru sareng nyéépkeun 70 artos kirang ti biasana kana modél 44mm GPS-hungkul atanapi LTE-aktif ayeuna.
Jalma anu nganggo pigeulang ageung anu henteu kedah konéktipitas sél anu teu terikat bakal hanjakalna kedah milarian Produk Cinta-atanapi-Hate (RED) Sport Band sareng kasus aluminium beureum anu cocog upami aranjeunna hoyong ngahémat $ 70 lengkep.
Samentawis éta, teu aya kirang ti tilu rasa tina 44mm sél sélulér apel Lalajo Seri 6 anu dijual $ 70 tina harga biasa na $ 529 kanggo waktos anu ngan ukur terbatas. Kami nyarioskeun vérsi biru, emas, sareng spasi abu aluminium anu dipasangkeun sareng angkatan laut jero, keusik pink, sareng pita olahraga hideung masing-masing, anu tiluanana ayeuna langkung (langkung) langkung mirah tibatan aranjeunna & parantos lami pisan.
Diskon $ 70 anu sami dilarapkeun kana sababaraha model Series 6 ngan ukur GPS sareng LTE anu tiasa dina ukuran 40mm ogé, tapi éta leres-leres saimbang sareng sababaraha poéna anyar-anyar ieu .
Panungtung tapi pastina teu saeutik, rasa beureum anu narik ati ku fungsionalitas 4G LTE mandiri sareng ukuran kasus 40mm sayogi saatos nyerat ieu pikeun harga 91 juta kirang tina harga daptar $ 499 na. Sakumaha luar biasa sapertos anu disada, diskon éta henteu pernah dilakukeun sateuacanna atanapi teu aya tandinganana, sanaos urang ogé henteu terang upami éta & # xE9; s bakal balik iraha waé saatos éta pasti bakal kadaluarsana.
Tangtosna, nalika ngeunaan produk anu populér tapi rada mahal, anjeun moal tiasa terang leres upami tawaran anu langkung hadé ngantosan, janten umumna wijaksana pikeun ngan saukur mésér naon anu anjeun peryogikeun dina waktos anu paling merenah. Sareng upami anjeun tiasa ngahémat $ 70 atanapi $ 90 dina prosés, éta katingalina sapertos kameunangan ageung dina buku kami.