Daptar puter YouTube Music 'Replay Mix', sami sareng Spotify & Apos; s 'On Repeat', nuju digulung ka pangguna

Google parantos ngusahakeun pisan pikeun nyocogkeun platform streaming musik na, YouTube Music, ka saingan pangbadagna na Spotify sareng Apple Music. Ayeuna, pembaruan anyar ditingali ku pamaké on Reddit jeung dilaporkeun ku 9to5Google bakal mawa tambahan wilujeng sumping ka aplikasi ieu: a Replay Mix anyar anu ngandung lagu-lagu anjeun anu paling sering diputer.

Campuran Replay kalebet lagu anu paling sering anjeun ngupingkeun dina sababaraha minggu ka pengker


Daptar puter anyar nembongan salaku bagian tina 'Campuran pikeun anjeun' bagian tina aplikasi. Éta tiasa dugi ka 100 lagu panjang sareng masihan anjeun pilihan autoplay sajajalan upami anjeun parantos dugi ka akhir. Panutup tina daptar puter ngagaduhan tampilan anu diilhamkeun ku catetan dina warna biru sareng oranyeu haneut.
Daptar puter ieu nyarupaan daptar puter Spotify's On Repeat anu diwanohkeun deui di 2019 sareng éta ogé nunjukkeun lagu anjeun anu paling sering didangukeun.

Playlist Campuran Campuran Musik YouTube, sami sareng Spotify & Apos; On Repeat, nuju digulung ka pangguna
Campuran Puterkeun YouTube Music kedahna némbongan di gigir putereun 'Supermix My', anu aya dina tab 'Campuran pikeun anjeun' dina halaman utama aplikasi. Sababaraha pangguna dina Reddit parantos ningali daptar puter anyar ieu dina aplikasi Musikna, hartosna éta di tengah-tengah peluncuran lega ka sababaraha nagara.
Upami anjeun resep kana YouTube Music sareng kumaha éta ngabandingkeun sareng persaingan, tong hilap parios kami YouTube Music vs Spotify vs Apple Music vs Tidal ngabandingkeun musik streaming gigantic.